Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا، مجموعه مستند سلام به آینده با موضوع الگوهای موفق از نوجوانان ماهر در جدول پخش شبکه افق سیما جای گرفته است.

موضوع مهمی که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی هم مورد توجه امام خمینی (ره) بود، توجه به آینده انقلاب با نگاه دوراندیشانه به نسل‌های بعدی کشور یعنی کودکان آن دوره و دهه‌های بعد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین توجه خود مسئله مهمی است زیرا که اقتصاد، فرهنگ، سیاست و حتی مسائل اجتماعی کشور نیز در آینده قرار است که توسط همین کودکان و نوجوانان اداره شود.  

به همین منظور تربیت آنها و رشد و شکوفایی‌شان در جامعه از اهمیت بسیاری برخوردار است که این موضوع صورت نمی‌گیرد جز با آگاه‌سازی خانواده‌ها در زمینه مهارت‌آموزی و تربیت مهارت‌محور فرزندان. به همین منظور شبکه افق سیما در زمینه نشان‌دادن نمونه‌های موفق و همچنین الگوسازی برای خانواده‌های ایرانی مجموعه مستند سلام به آینده را تولید کرده است.  

این مستند به تهیه‌کنندگی قاسم قاسمی و تیم کارگردانی علیرضا باغشنی، سید امیر جوادی، محمد محمدزاده، امیر نصیری تهیه شده و تلاش می‌کند در هر قسمت نوجوانی را که مهارت‌های خاصی دارد به تصویر بکشد. 

قاسم قاسمی تهیه‌کننده مجموعه مستند سلام به آینده گفت: ما یک مجموعه فرهنگی هنری در مشهد مقدس هستیم به نام آرا مدیا که به همین منظور دغدغه‌های فرهنگی بسیاری داریم. چند سالی بود که رهبری شعارهای اقتصادی را در سال نو بیان می‌کردند. حتی اخیراً مردم را نیز به تولید و مشاغل خانگی تشویق کردند. به همین منظور ما فکر کردیم که اصلاح موضوعات اقتصادی بیش از اینکه به کارخانه‌ها مستقیماً مربوط باشد، ریشه در تربیت خانواده‌ها دارد. امروز جوانان بسیاری هستند که پول و کار را بهانه عدم تشکیل خانواده می‌کنند.  

باید خانواده‌ها را برای تربیت مهارت‌محور تشویق کرد 

وی افزود: طبق تحقیقاتی که انجام دادیم به این مهم رسیدیم که والدین در خانواده‌های کنونی هیچ اقدامی در جهت مهارت‌آموزی کودکان خود انجام نمی‌دهند. در دهه‌های گذشته این‌طور نبود، به‌محض فراغت فرزندان از تحصیل، والدین آنها بر سر کارهای مهارتی می‌گذاشتند. در نهاد ما به این موضوع رسیدیم که باید خانواده‌ها را برای تربیت مهارت‌محور تشویق کرده و به آنها الگوی دست‌یافتنی ارائه کنیم. در سطح کشور خانواده‌های بسیاری بودند که این مسیر را پیش گرفته بودند. الگوهای ۶ تا ۱۶ سال بسیاری وجود داشت.  

تهیه‌کننده مجموعه مستند سلام به آینده تاکید کرد: ما در حین ورود برای سوژه‌یابی به ۱۴۷ سوژه رسیدیم که برای فصل اول ۱۳ سوژه را گلچین کردیم. در انتخاب آنها داشتن چند مهارت هم‌زمان اولویت داشت. قریب به‌اتفاق این الگوها چندین مهارت دارند. یکی از سوژه‌های ما یک برنامه‌نویس است که از ۷ سالگی به این کار مبادرت دارد و حتی مدیر فنی یک آکادمی کامپیوتری نیز هست.

نیازمند تولید برنامه‌های مختلف از رسانه‌های گوناگون هستیم

قاسمی ضمن اشاره به فعالیت‌های لازم برای الگوسازی صددرصدی خاطرنشان کرد: ساخت یک مجموعه مستند کافی نیست و نیازمند آن هستیم که برنامه‌های مختلف از رسانه‌های گوناگون تولید شود تا خانواده‌ها به‌صورت صددرصدی با این الگوها آشنا شوند و سبک تربیتی جامعه کم‌کم تغییر کند. نیازمند آن هستیم که پیوست‌های بسیاری تولید شود و مطالعه در مورد این نوجوانان که به‌راستی آینده انقلاب اسلامی نیز محسوب می‌شوند، انجام گیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند این مجموعه مستند را شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰ و تکرار آن را روز بعد ساعت ۷ و ۱۲:۳۰ از قاب شبکه افق به تماشا بنشینند.

برچسب‌ها شبکه افق انقلاب اسلامی ایران قاسم قاسمی چهلمین جشنواره فیلم فجر امام خمینی پروندهٔ خبری چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شبکه افق انقلاب اسلامی ایران قاسم قاسمی شبکه افق انقلاب اسلامی ایران قاسم قاسمی چهلمین جشنواره فیلم فجر امام خمینی تربیت مهارت محور همین منظور خانواده ها شبکه افق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات یک کشور وابسته به معلمان است

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، محمدصالح جوکار با بیان اینکه آموزش و پرورش محور اصلی در هر جامعه‌ای محسوب می‌شود، اظهار کرد: این ارگان تضمین‌کننده آینده و پیشرفت هر جامعه‌ای است و انتقال گنجینه‌های گذشته به آینده و رسیدن به نوآوری‌های جدید و تحول‌آفرینی از رسالت‌های آموزش و پرورش است.

وی افزود: معلم نقش مهمی در انتقال داده‌ها و تربیت نیروی انسانی و آینده‌ساز کشور دارد و جوامعی که رشد و توسعه آن‌ها مبتنی بر دانش و علم در سایه انسان‌های فهیم و نخبه بودند، همواره به عنوان موفق‌ترین جوامع شناخته شده‌اند.

نماینده مردم یزد، زارچ و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به امر آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت به معنای توجه به خود جامعه و تربیت انسان‌های سرافراز جامعه است، عنوان کرد: در راستای ارتقای سطح فرهنگ، تربیت و جامعه‌پذیری در جامعه باید به نقش معلمان توجه کرد و با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری و امام راحل که شأن معلم را چون شأن انبیاء الهی می‌دانند جایگاهی بالاتر از معلم در کشور نداریم.

وی افزود: اگر این رسالت را معلمان کشور به خوبی انجام دهند، جامعه ما یک جامعه موفق خواهد بود، چراکه مدیران آینده امروز در کلاس‌های درس در حال تحصیل هستند و این فرد برای فردای کشور باید تصمیم‌گیری کند.

جوکار با اشاره به اینکه دستاوردهای یک معلم تربیت فرد سازنده است، ادامه داد: حیات یک کشور و جامعه وابسته به اقدامات درست و صحیح یک معلم است و باید نگاه کنیم که در دهه ۶۰ معلمان علاوه بر نقش تعلیم تربیت، انتقال مفاهیم و گفتمان‌سازی در جنگ تحمیلی در کنار دانش‌آموزان خود مبارزه کردند و شهید شدند تا این انقلاب، اسلام و کشور بماند.

وی افزود: امروزه جنگ نظامی و سرد را علیه کشور نداریم اما باتوجه به جنگ نرم و جنگ رسانه‌ای معلمان باید دانش‌آموزان خود را از همان ابتدا نسبت به حربه‌های دشمن آگاه سازند و دشمنی‌های دشمن علیه ایران را روشنگری کند.

نماینده مردم یزد، زارچ و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تصمیم‌گیری مجلس نسبت به احقاق حقوق معلمان بیان کرد: پس از یک دهه قانون رتبه‌بندی معلمان تصویب و اجرایی شد، البته در مقام اجرا متاسفانه آنچه که در قانون پیش‌بینی می‌شد اجرا نشد و برخی از بخش‌ها دیر این قانون را اجرا کردند که باعث نارضایتی خود معلمان نیز شد.

وی عنوان کرد: در بحث‌های معیشتی، حقوق، مسکن فرهنگیان و ارتقای منزلت اجتماعی معلمان باید در این بخش‌ها اقداماتی صورت گیرد تا معلم در کلاس درس دغدغه معیشتی نداشته باشند و بتواند وظایف خود را به درستی انجام دهد.

جوکار اظهار کرد: امنیت شغلی برای معلمان حق‌التدریس یا نیروی خدمات آموزشی باید فراهم شود و باید تدبیرهای لازم برای جبران کمبود معلمان کشور سریع صورت گیرد تا بتوان چشم‌اندازی که برای نظام تعلیم و تربیت در نظر گرفته شده است، تحقق یابد.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229239 برچسب‌ها دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش آموزش و پروش

دیگر خبرها

  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • 3 کشته در تصادف پژو - کامیون
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی